Over Ons

ViveleDon

ViveleDon heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van kunst en geschenken voor het bedrijfsleven. In samenwerking met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen wij schilderijen, awards, sculpturen, glaskunst, tuinbeelden en andere kunstobjecten. Deze (kunst)geschenken zijn geschikt voor jubilea, openingen, afscheid van medewerkers en als exclusief relatiegeschenk.

Naast kunstgeschenken kunt u ook bij ons terecht voor relatiegeschenken, promotionele artikelen, textiel, persoonlijke accessoires, gadgets, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. In onze showrooms aan de Rosmolenweg 9B in Papendrecht vindt u alle geschenken onder één dak.

Neem een kijkje in onze webshops voor awardsmanchetknopen en sculpturen. Met de webshops bedienen we zowel particulieren als zakelijke klanten.

Daag ons uit om creatief te zijn en laat ons met u meedenken.

Neem contact met ons op voor advies of om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Krachten bundelen

In 2015 hebben we ons aangesloten bij de PromoForGift groep. Binnen deze inkoopcombinatie delen we kennis met een tiental collega’s onder het motto “Tien weten meer dan één”.

Door de krachten te bundelen en samen in te kopen kunnen we uw relatiegeschenken leveren tegen aantrekkelijke condities en kunnen wij snellere levertijden afspreken met onze leveranciers.

Ideeënboek

U vindt in ons ideeënboek een greep uit ons
ruime assortiment relatiegeschenken. We
kunnen ons goed voorstellen dat het grote
aanbod overweldigend kan zijn en daarom
hebben wij uit de welbekende “dikke boeken”
onze favoriete artikelen geselecteerd en
opgenomen in ons ideeënboek.

Het ideeënboek is bedoeld om rustig door te
bladeren en inspiratie op te doen wanneer u op
zoek bent naar een relatiegeschenk.

Trends

Door het jaar heen bezoeken wij diverse beurzen in binnen- en buitenland. Onze vaste leveranciers presenteren hier hun nieuwe collectie en we leggen contact met nieuwe fabrikanten.

Zo blijven we op de hoogte van de trends op het gebied van relatiegeschenken. De noviteiten die we zijn tegengekomen presenteren wij graag bij u in een persoonlijk gesprek.

Ons team

Marcel Graftdijk

Nastasja van der Heiden

Jacqueline Vielvoijé

Roy van den Houten