Manchetknopen

In onze webshop manchetknopenkopen.nl vindt u voor elke gelegenheid de juiste manchetknoop. ViveleDon heeft een collectie met meer dan 1000 verschillende soorten, u vindt zeker een paar dat bij u past. Ook kunt u manchetknopen met gravure bestellen, leverbaar per paar.

Manchetknopen met logo

Op deze pagina staan een aantal personalisatiemethoden beschreven, waaronder het verwerken van uw logo. Heeft u zelf een idee? Bespreek het met ons en we onderzoeken vrijblijvend de mogelijkheden.anchetknopen met eigen ontwerp

Voor de productie van manchetknopen naar eigen ontwerp is een mal nodig. In verband met de kosten adviseren wij dit proces vanaf een afname van ongeveer 100 stuks. Na het gieten worden de mechanieken aan de eigen vorm gesoldeerd. Om de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen, werken we samen met een gerenommeerde goud- en zilversmid.

Manchetknopen met doming

Over uw ontwerp brengen we een speciale epoxylaag aan waardoor er een bolling ontstaat. Deze bolling zorgt voor diepte waardoor uw ontwerp mooi uitkomt, ook in full colour en al leverbaar vanaf een enkel paar.

Manchetknopen met emaille

De manchetknoop wordt voorzien van een kunstwerkje naar uw ontwerp. Een stempel geeft de contouren aan welke vervolgens worden opgevuld met gesmolten glas in de gewenste kleuren. Nagenoeg alle kleuren zijn mogelijk, de stempelkosten zijn eenmalig.

Manchetknopen met opwaarts reliëf

Door gebruik te maken van reliëf wordt uw afbeelding of logo beter zichtbaar. Met behulp van een stempel wordt dit bovenop aangebracht, de rest van de manchetknoop wordt weggedrukt.

Manchetknopen met inwaarts reliëf

Wanneer uw afbeelding of logo in de manchetknoop wordt gedrukt, spreken we van inwaarts reliëf. Ook hiervoor wordt een stempel gebruikt, het is tevens mogelijk kleur te geven aan het ontwerp.

Gegraveerde manchetknopen

De manchetknopen worden meestal voorzien van een diamantgravure, dit kan al vanaf één paar. Deze techniek kan worden toegepast bij verzilverde, vergulde, zilveren en gouden manchetknopen. Voor de afwerking kan er gekozen worden uit mat of gepolijst, daarnaast is het mogelijk het ontwerp in te laten kleuren.

Manchetknopen met lasergravure

Op een subtiele manier kunnen wij uw manchetknopen personaliseren. Met uiterste precisie worden millimeters materiaal met een laser verwijderd waardoor uw ontwerp zichtbaar wordt.

Delftsblauwe manchetknopen

Onze collectie bevat een aantal Delftsblauwe manchetknopen maar u kunt ook uw eigen ontwerp laten maken op keramiek. De manchetknopen worden met de hand beschilderd en geleverd inclusief een certificaat. Dit is mogelijk bij een afname vanaf 25 paar.

Manchetknopen van stof

Ook op het gebied van stof is veel mogelijk, denkt u bijvoorbeeld aan de welbekende kapiteinsknoopjes in een eigen kleur of aan manchetknopen ingelegd met een door uzelf uitgekozen stof. Minimale afname 50 paar.

Hieronder een aantal voorbeelden van manchetknopen die wij in opdracht hebben gemaakt.
Kijk ook eens in onze webshop manchetknopenkopen.nl en neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs.