Horloges

De meeste mensen dragen dagelijks een horloge, niet alleen als accessoire maar vooral vanwege de functionaliteit. Een logohorloge is dan ook bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. ViveleDon heeft een ruime collectie merkhorloges, zakelijke horloges en promotionele horloges. Ook privat label behoort tot de mogelijkheden.

Merkhorloges

Kiber en Seiko zijn de merken waar wij mee samenwerken, maar ook voor andere merken kunt u bij ons een offerte aanvragen. De horloges van Seiko en Kiber zijn per stuk leverbaar met een gravure op de achterkant van de wijzerplaat. Kiber is een Nederlands merk. Een horloge is geschikt als geschenk voor bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld verjaardagen en jubilea van uw medewerkers.

Horloges voor de zakelijke markt

Het actuele aanbod is te bekijken op de website van onze fabrikant. Om een prijsopgave te kunnen sturen, hebben we een artikelnummer, de naam van het horloge en het aantal nodig. Bij afname van circa 50 stuks kunnen de horloges worden bedrukt met het logo op de wijzerplaat. Horloges met een metalen kast kunnen bij lagere afnamen worden gegraveerd op de achterzijde.

Horloge als promotioneel geschenk

In iedere prijsklasse en bij iedere afname zijn er mogelijkheden. U bent bij ons dus ook aan het juiste adres voor een goedkoop horloge.

Privat label

Wilt u uw relaties of medewerkers een uniek bedrijfshorloge geven of wilt u zelf een collectie opzetten voor de verkoop? Vraag ons naar de mogelijkheden met privat label. Er is een minimale afname van 100 stuks.

Bel ons gerust voor meer informatie, wij adviseren u graag.