Sieraden

Naast manchetknopen kunnen wij ook andere sieraden met uw logo laten maken. Strak modern, klassiek of rijk versierd; dankzij onze samenwerking met gerenommeerde goud- en zilversmid is alles mogelijk. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Reversspeld

Een reversspeld is een kleine pin die op de revers van een kostuum wordt gedragen. De speld kan decoratief zijn of symbool staan voor een bijzondere prestatie. Met een reversspeld waarin het bedrijfslogo is verwerkt, bent u herkenbaar als vertegenwoordiger van de organisatie. De speld is te maken in een eigen vorm of we voorzien een bestaande vorm van uw logo. Het ontwerp is in te kleuren met emaille, soms wordt de reversspeld nog voorzien van een aparte steun.

Dasspeld of dasclip

Om ervoor te zorgen dat de stropdas netjes blijft hangen, gebruiken we een dasspeld of dasclip. Dit is een metalen pin die over de das en het overhemd geplaats wordt. Veelal wordt gekozen voor een zilver- of goudkleurige dasspeld met daarop de bedrijfsnaam of het logo, uiteraard is het ook mogelijk om een dasspeld in een door u gekozen vorm te maken.

Sieraden voor dames

Onze collectie bevat ook sieraden voor dames, al of niet te voorzien van uw bedrijfslogo. We kunnen hangertjes (eventueel inclusief ketting), armbanden en bedeltjes voor aan de armband laten maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw bedrijfslogo?
Wij maken graag een visuele weergave voor u, neem hiervoor contact met ons op.