Geschenken van Keramiek

Met een sier- of gebruiksvoorwerp of kunstobject van keramiek biedt u uw relaties of medewerkers een prachtig ambachtelijk geschenk. Keramiek is een duurzaam materiaal waarop veel bewerkingsmogelijkheden van toepassing zijn.

Keramiek op maat

Diverse keramieken gebruiksvoorwerpen kunnen wij voorzien van uw eigen full colour print, een uniek relatiegeschenk! Alleen tijdens het productieproces kan keramiek worden gepersonaliseerd.
De minimale afname is voor de meeste artikelen 100 stuks. Bij grote aantallen kunt u er ook voor kiezen om een eigen artikel te laten maken in keramiek.

Een langwerpige of vierkante schaal kan ook worden gebruikt als basis voor een kerstpakket. Enkele andere voorbeelden: bekers, bonbondoosjes, borden, kandelaars, koekdozen, soepmokken, servies, vazen, wijnkoelers etc. Zie de voorbeeldfoto’s op deze pagina.

Delfsblauw

Uw buitenlandse relaties zijn er gek op: artikelen voorzien van een Delfsblauw dessin. Al eeuwenlang wordt Delfts aardewerk als geschenk gegeven bij speciale gelegenheden. Kies voor een eigen traditioneel ontwerp of voor een ontwerp in een ‘modern jasje’.

MVO

In samenwerking met een aantal ateliers in Nederland hebben we de mogelijkheid een ontwerp te laten maken door een kunstenaar of kunstenares met een beperking. Uw bedrijfsvisie of speciale thema wordt door diverse kunstenaars uitgewerkt, u kiest één ontwerp en deze komt op keramiek. Een uniek relatiegeschenk met een bijzonder verhaal.

Collectie

Onze kunstenaars hebben ook een eigen kunstcollectie, deze artikelen zijn leverbaar vanaf enkele stuks. Ze kunnen worden voorzien van een logo, bedrijfsnaam of tekst door middel van een sticker.

Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.