Beursgeschenken

De bezoekers van uw stand op de beurs kunt u bedanken door hen een premium cadeau te geven. Met een promotieartikel waarop uw logo gedrukt staat, herinnert u de ontvangen op een later moment aan het contact en brengt u steeds opnieuw uw bedrijf of merk onder de aandacht.
Is uw geschenk leuk, praktisch en origineel? Dan zal deze lang gebruikt en bewaard worden.

Trends

Op het gebied van relatiegeschenken zijn er actuele trends te ontdekken. Populaire premiums zijn: powerbanks, cleaningdoekjes voor het schoonmaken van de tablet/telefoon, milieuvriendelijke waterflessen, notitieboekjes met blinddruk en mobiele telefoonaccessoires zoals touch pennen en oplaadkabels. Deze logogeschenken kunnen wij in allerlei uitvoeringen leveren.

Assortiment

Verder bevat ons uitgebreide assortiment beursgeschenken als: bedrukte pennen, pepermuntrolletjes met logo, stressballen, bedrukte mokken, logobonbons, aanstekers, winkelwagenmuntjes, bedrukte bidons, sleutelhangers in een eigen vorm, USB-sticks met logo etc.
Beursmateriaal is voor de bezoeker makkelijker mee te nemen in een handige beurstas. Laat uw tasjes bedrukken met uw logo, er is keuze uit een ruime collectie. Ook kunt u een tasje naar eigen ontwerp door ons laten maken.

Het vinden van het ultieme beursgeschenk is onze specialiteit.
Laat ons vrijblijvend met u meedenken, bel gerust om uw vraag aan ons voor te leggen.